SHIPPING & RETURNS

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had?

Geen probleem!

 

Retouradres

Het adres waar je naar kunt retourneren is:

POWEAR THE LABEL

BusinessPoint Dongen

Lage Ham 190

5102 AE Dongen

Aankopen

Item(s) die je besteld hebt kun je binnen 14 dagen mits het item ongedragen, ongewassen en onbeschadigd is na ontvangst van je bestelling retourneren (op eigen kosten en in de originele verpakking) naar het bovenstaand adres. Daarnaast mag er geen make-up op zitten en dienen de labels nog bij het item bevestigd te zijn. Mochten wij een item retour ontvangen die hier niet aan voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren. We zullen dan opnieuw verzendkosten in rekening brengen om het item naar je terug te sturen.

 

Vergeet niet de retourformulier bij te voegen en hierop te vermelden welk item je wilt retourneren. Je ontvangt het retourformulier in de mail van je bestelling! Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is! Als wij jouw retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen 7 werkdagen terugstorten op jouw rekeningnummer waarmee jij je order hebt betaald.

Zodra wij jouw retour hebben ontvangen en binnen 7 werkdagen na aankomst hebben verwerkt, sturen wij jou een bevestiging van ontvangst.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 POWEAR THE LABEL. Proudly created with Wix.com